Prima Bio Solution

Biopower Eco

  • Slobodne aminokiseline – 6%
  • Ukupan azot – 2%
  • Organski azot – 1,5%
  • Amonijačni  azot – 0,3%

Biopower Eco je preparat za razvijanje korenovog sistema biljaka. To je preparat specijalno dizajniran putem primene cijanobakterija i mikroalgi, a usmeren je na razvoj korenovog sistema. Biopower Eco ima tačno odabrane elemente fosfor i kalijum, ali i fitohormone kao što su auksini. Ovi fitohormoni, u sinergiji sa fosforom i kalijumom, ali i određenim mikroelementima, brzo deluju na korenov sistem, razvijaju primarne i sekundarne korenove žilice. Biopower Eco je još jedan primer kako TrieTech© tehnologijom fabrika Biorizon može da izabere one materije iz mikroalgi koje su potrebne za određenu funkciju u biljkama. To je preparat koji se intenzivno koristi kod mladih biljaka, za brz razvoj korena, zatim kod niskih odraslih biljaka kao što je jagoda, borovnica, paradajz na otvorenom, krastavac kornišon, itd. U ranim fazama razvoja ovim biljkama je od ključne važnosti da brzo razviju koren, jer je proizvodnja obično vremenski ograničena i razvoj korena na početku donosi veće prinose.
Primenjuje se kod svih voćarskih i povrtarskih, ređe kod ratarskih kultura. Obično se primenjuje samostalno ili u kombinaciji sa preparatom Algafert, sa kojim ima sinergističko dejstvo. Biopower Eco i Algafert imaju različite produkte mikroalgi, pa deluju na biljke sa dva različita aspekta. Veoma ih je dobro kombinovati u ranim fazama razvoja biljke, jer se istovremeno deluje na razvoj korena i na razvoj nadzemne lisne mase.
Najveću primenu Biopower Eco ima kod jagode, kupusa, paprike, paradajza, krastavca, lubenice, dinje, šargarepe, cvekle, rotkve, borovnice, cveća, i svih biljaka kojima je potrebno delovanje na razvoj korena.
Primenjuje se uglavnom fertigaciono, mada se može primeniti i folijarno. Najveći efekat na koren se dobija fertigacionim putem.

Doziranje
3-5 litara fertigaciono u povrtarstvu i voćarstvu 1-3 litre folijarno.

  • Odaberite opcije Ovaj proizvod ima više varijanti. Opcije mogu biti izabrane na stranici proizvoda.
Ocenjeno sa 0 od 5

Biostimulatori

Biopower Eco

Brza proizvodnja korenovih žilica zahvaljujući sojevima mikroalgi koji poseduju materije za ukorenjavanje

2.706,00рсд

Korpa
Scroll to Top